Sinds 2013 woon ik in Ruurlo. Om mijn nieuwe woonomgeving beter te leren kennen, heb ik mij in 2015 aangesloten bij Gemeentebelangen Berkelland. Hierdoor ben ik veel meer betrokken bij wat er speelt in Berkelland.
Mijn keuze voor Gemeentebelangen was niet moeilijk. Gemeentebelangen Berkelland is een lokale partij waar de belangen van de inwoners voorop staan. Voor en door de eigen bewoners, die een eigen koers vaart. Dat is voor mij van groot belang.

Sinds 2018 ben ik raadslid. Onderwerpen waar ik mij mee bezig houd zijn: energie en duurzaamheid, het buitengebied, wonen en bouwen, groen en landbouw. Daarbij vind ik het behoud van ons mooie coulisselandschap belangrijk. Ook ben ik betrokken bij de omgevingswet en de nieuwe manier van vergaderen, waardoor inwoners meer worden betrokken.

Door mij in te zetten in de politiek wil ik meer betrokken zijn bij de zaken die spelen in mijn woongemeente. Zo ben ik op de hoogte van wat zich afspeelt in mijn omgeving, nu en in de toekomst.
Bij Gemeentebelangen Berkelland staan de inwoners van de gemeente voorop. Wonen, werken en genieten in een mooi Berkelland. Dat is voor mij van groot belang.
Lokaal doen wat lokaal kan!