In de periode tot aan de verkiezingen stellen we onze kandidaten voor. Vandaag kandidaat nummer 5: Diana van Bijsterveld.

Mijn naam is Diana van Bijsterveld. Ik ben getrouwd met Koen en samen zijn we trots op onze 3 dochters in de leeftijd van 14, 17 en 20 jaar. Ik woon sinds 1986 in Borculo. Destijds kreeg ik een baan als pedagogisch medewerker op de Leo Stichting, toen nog Jongeren internaat Klein Borculo. Als kind wist ik al dat ik wilde werken op een internaat. Ik ben geboren in Hollandsche Rading en kwam daar al in aanraking met kinderen die woonden op het internaat. Het idee dat een kind door omstandigheden niet meer thuis kan wonen heeft voor eeuwig mijn hart geraakt. Hier wil ik voor altijd mijn bijdragen aan leveren, door te luisteren, te kijken te praten, door in te leven en hiervoor in actie te komen. Ik weet een stem te geven aan dat wat niet meer gezegd kan worden, maar nog wel gevoeld wordt. Daar ligt mijn kracht.

Ik ben lid van Gemeentebelangen Berkelland omdat ik mee wil denken en actief wil bijdragen aan politieke ontwikkelingen in Berkelland. Deze lokale partij is onafhankelijk, zonder invloed van landelijke aansturing. Ik vind het belangrijk om in een cirkel van invloed te acteren en mensen hiervan bewust te maken. Op die manier kan iedereen mee doen! Mensen hebben zinvolle dingen te vertellen, ook onze jeugd en jongeren! Ik wil hun stem horen ik wil dat ze meedoen.  Met en voor de inwoners, dat vind ik bij GB. Ik heb een groot hart. Mijn hart ligt bij kind en jeugd, gezin en opvoeding, sport, onderwijs en een fijne, gezonde veilige samenleving