Afgelopen donderdagavond 29 november jl. is er tijdens de jaarlijkse ‘Algemene Ledenvergadering’ van de vereniging Gemeentebelangen Berkelland, die werd gehouden in Neede bij Grand Café de Hofmaat, een nieuw dagelijks bestuur gekozen.
Gerrit Gonning, al eerder vele jaren actief en mede grondlegger van Gemeentebelangen Berkelland is benoemd tot voorzitter van het bestuur.
Mels van Rijsewijk, sinds vorig jaar december als penningmeester al actief in het bestuur, en is nu officieel benoemd in dezelfde rol.
Nieuwkomer en hekkensluiter in het Dagelijks bestuur voor de vereniging is als secretaris gekozen: Joyce Roescher.

‘Het is ons allen een grote eer actief te mogen zijn in het bestuur en zodoende vanuit onze rol te kunnen bijdragen aan het lokale karakteristieke geluid van Gemeentebelangen Berkelland.

Met de blik op vooruit en ons beste beentje voor gaan wij samen op naar een toekomstbestendige gemeente en hopen wij nog veel te bereiken in het belang van de inwoners van ons prachtige Berkelland’, aldus het nieuwe bestuur.

Als opmerking tot slot willen wij als bestuur graag een oproep doen aan alle Berkellanders die Gemeentebelangen Berkelland een warm hart toedragen; ken of ben je iemand die iets zou kunnen en willen betekenen voor Gemeentebelangen Berkelland en kun je aanvullend en/ of ondersteunend zijn als bijv. PR lid, stuur dan gerust een bericht via ons contactformulier.