Bezoek crematorium

Op dinsdag 28 november hebben een aantal raadsleden het nieuwe crematorium "Hart van Berkelland" bezocht. Ook Gemeentebelangen Berkelland was hierbij aanwezig.

We kregen een rondleiding van de eigenaar langs de ontvangstruimte, de aula, koffiekamer, familiekamer en de oven. Als laatste bezochten we het voormalige landhuis waar nabestaanden nog even kunnen zitten en napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Het crematorium is een waardevolle aanvulling voor Berkelland!

Crematorium

Begrotingsvergadering 2017

Begrotingsvergadering 2017
We zijn een financieel gezonde gemeente en kunnen daar blij mee zijn. Het is mooi dat we meer geld hebben ontvangen van het gemeentefonds en dat we mede daardoor gunstig uitkomen. We  kunnen dus concluderen dat  het goed gaat

Als je in Berkelland woont leef je in een mooie omgeving, een omgeving waar we rekening houden met elkaar, met de natuur en de rust en ruimte in ons fraaie buitengebied. Maar je wilt ook dat er rekening gehouden wordt met de leefbaarheid, het milieu en duurzaamheid. En ook belangrijk, je wilt weten hoe het staat met zorg,  de werkgelegenheid, is er goed onderwijs en zijn er mogelijkheden om te recreëren.

Lees meer

Ruurlo week van Geluk

Met trots melden we dat ons bestuurslid Henk Weustenenk uit Ruurlo in de finale van 'Ruurlo week van Geluk' in het zonnetje is gezet. Hij staat altijd voor iedereen klaar!Website Henk