Kees Vedder. Lijst 3 Nr. 6

Ik ben: Samen met Janny en onze zonen Jorre en Rik ben ik in 2000 in Borculo komen wonen. Onze twee zonen zijn hier in heerlijke no-nonsens omgeving opgegroeid. En wij voelen ons in de prachtig achterhoek prima op ons gemak. Mijn eerst baan in Borculo was ambulance verpleegkundige, vanuit de keet op de Pagendijk mocht ik bijdragen aan de gezondheid in de gehele achterhoek. Ik heb de overstap naar het management in de zorg gemaakt en heb hiervoor bedrijfskunde gestudeerd. Ik vind het belangrijk dat je vakkundig en bekwaam bent voor wat je ook doet, kennis kan hier goed bij helpen.
Ik woon: Na 6 jaar Marijkestraat in Borculo zijn wij voor iets meer ruimte verhuisd naar het Hambroek in Borculo.
Ik ben dol op: Op vakantie met ons gezin in Europa en nu weer samen met Janny de wereld verkennen. Sinds kort stop ik de energie in het bier brouwen met de Heeren van Borculo om Borculo te verrijken met haar eigen bier. Bier als een cultureel onderdeel van Berkelland.
Ik heb extra aandacht voor: Ik ben een zorg mens en vind dan ook dat iedereen er toe doet. Tegelijkertijd vind ik ook dat wij vertrouwen moeten hebben in de zorgverleners en hen en de zorgvragers het gemakkelijk moeten maken. We moeten hen vertrouwen en niet overladen met verantwoording afleggen en hen hierdoor beperken.
Waarom GB: Voor mij heeft GB de mensen, inwoners van Berkelland centraal staan. Op sociaal beleid doet er iedereen mee en moet de gemeente dit ondersteunen en gemakkelijk maken.
Slogan:We doen het samen, want iedereen doet er toe!